Websiteontwikkeling met human design

Website Ontwikkeling met Human Design: Jouw Persoonlijke Reis

Ben je op zoek naar een online avontuur om een unieke, kleurrijke website te creëren? Ik nodig je graag uit om samen met mij deze reis te maken. Graag begeleid ik je op het pad naar een website die perfect aansluit bij jouw bedrijf en persoonlijkheid. Mijn doel is pas bereikt wanneer jij volledig tevreden bent met het eindresultaat.


Welke stappen doorlopen we samen?


1.     Briefing:

Na ons eerste contact plannen we een uitgebreide briefing. Dit kan plaatsvinden via Zoom of, indien mogelijk, in persoon, afhankelijk van jouw locatie. Tijdens dit gesprek luister ik aandachtig naar jouw wensen en krijg ik een algemeen beeld van de belangrijkste elementen van je website. We bespreken ook het tijdschema en de kosten.

2.     Human Design:

Om een diepgaand begrip van jou als persoon en je werkwijze te krijgen, maak ik gebruik van Human Design. Hiermee kunnen we jouw unieke blauwdruk bepalen, die als leidraad dient voor zowel het ontwerp van je website als de webteksten.  Hier vind je meer informatie over Human Design.

3.     Moodboard

Direct na ons eerste gesprek ga ik aan de slag met het creëren van een moodboard. Dit moodboard visualiseert de kleuren en vormen die de uitstraling van je website zullen bepalen.

4.     Fotografie

Omdat ik waarde hecht aan kwaliteit, zowel in tekst als beeld, adviseer ik het gebruik van professionele foto’s. Hoewel algemene stockfoto’s een optie zijn, raad ik aan om een professionele fotograaf in te schakelen voor unieke, hoogwaardige foto’s die je website echt doen opvallen. Lees mijn blog ‘waarom professionele foto’s op je website belangrijk zijn’.

5.     Teksten

Je hebt de mogelijkheid om je eigen teksten aan te leveren. Je kunt je laten inspireren door de samenvatting van je Human Design om persoonlijke teksten te schrijven. Als je liever met een professionele tekstschrijver werkt, kan ik je in contact brengen met een ervaren tekstschrijver waarmee ik samenwerk. Goede webteksten vergen tijd, dus een tekstschrijver kan een waardevolle optie zijn, zelfs als je tijd tekort komt.

6.     Voortgang

Afhankelijk van het tijdschema is het belangrijk om de voortgang regelmatig te bespreken. Tijdens deze tussenstops evalueren we de aangeleverde foto’s en teksten. We zorgen ervoor dat we op koers blijven of, indien nodig, passen we onze route aan.

7.     Eindresultaat

We naderen het eindstation van onze reis. Op een afgesproken moment zal ik mijn ontwerp aan je presenteren en bieden we de mogelijkheid om laatste aanpassingen te doen.

8.     Google Analytics en Google Search Console

Wanneer je website klaar is om online te gaan, zal ik de koppeling maken met Google Analytics en Google Search Console. Deze tools bieden inzicht in het gebruik van je website en helpen bij SEO-optimalisatie.

Door deze stappen te volgen, zullen we samen een unieke en aantrekkelijke website creëren die jou en je bedrijf perfect vertegenwoordigt. Als je klaar bent om deze boeiende reis te beginnen, neem dan contact met me op.

Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken aan je online aanwezigheid.

Wil jij meer weten over het maken van een website die aansluit op jouw Human Design? Neem dan contact op of plan een afspraak in mijn agenda.

Dit artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan