Van offline naar online reis

Van offline naar onlinereis

Ooit, lang geleden, droomde ik van een wereldreis. Ik leed aan wegwee en het liefst had ik meteen mijn rugzak gepakt voor de eerstvolgende vlucht naar Verweggistan. Maar ja, je weet hoe dat gaat, in het dagelijks leven doe je dit normaalgesproken niet zomaar. Gebonden aan werk, een sociaal leven, een hypotheek en meer van dit soort zaken ga je de plussen en minnen afwegen, waarbij de minnen voor een wereldreis meestal in de meerderheid zijn. Toch waren er mensen die dit wél ‘gewoon’ deden, geld sparen, de boel een tijdje achterlaten en vertrekken, dus onmogelijk was het niet.

Wonen in het buitenland

Verder mocht ik niet klagen. Door het werk van mijn man ging ik al mee de grens over, eerst naar Noord-Duitsland, later zelfs drie jaar lang naar Bonaire. In tussentijd was ik al verslaafd geraakt door reizen in Zuidoost-Azië en het Caribisch gebied. Ook nadat we ouders waren geworden van zoon Bas lieten we ons niet afremmen en waren reizen naar verre bestemmingen voor Bas een vanzelfsprekend deel van zijn leven.

Maar die droom van een wereldreis werd vooruitgeschoven. ‘Tot na ons pensioen’, zeiden we tegen elkaar, wat inhield dat mijn man op zijn vijfenvijftigste mocht stoppen met werken. Later kwamen daar vijf jaar bij, nog steeds een voorrecht om rond je zestigste vrij te zijn van werkplicht. In de hoop dat we nog relatief lang fit en gezond blijven komt het grote moment nu echt dichtbij. Wellicht een ander soort wereldreis dan onze vroegere droom, maar wel een zoektocht naar de mooiste plekken op aarde om – al dan niet tijdelijk – te genieten van het goede leven.

Werken aan een mooie website

Jullie kennen me al een beetje, bij voorkeur liggend in een hangmat onder een palmboom, met uitzicht op een azuurblauwe zee en hagelwit strand, een cocktail op grijpafstand. Maar in die houding duik ik vooral graag nadat ik actief ben geweest. Of het nu gaat om een stevige hike, een onderwateravontuur of een aantal uren werken aan een mooie website, die tropische verrassing moet eerst verdiend worden, dan smaakt ie op z’n best.

Van offline naar online reis

En zo komen mijn offline en online reis bij elkaar. Terwijl ik zelf over de wereld reis, werk ik met nog meer passie en enthousiasme aan jouw onlinereis. Ik ben dol op kleuren. Het vaak grauwe weer in Nederland verruil ik graag voor een kleurrijke inspirerende omgeving om daarmee ook jouw website de kleuren te geven waar jij gelukkig van wordt.

Reis je met mij mee? Ik help je met jouw onlinereis en ontwerp graag een droomwebsite voor jou.

 

Heb jij vragen? Of denk jij na het lezen van deze blog ‘ik wil het maken van een website liever uitbesteden’? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag met jouw online reis.

Wil jij meer weten over het maken van een website die aansluit op jouw Human Design? Neem dan contact op of plan een afspraak in mijn agenda.

Dit artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan