SUNSET ESTATES NORTHERN CYPRUS

Live the life of your dreams

Portfolio Sunset Estates Northern Cyprus

Sunset Estates Northern Cyprus

Over Sunset Estates Northern Cyprus

Drie vrouwen – Corina, Deniz en Nadine – hebben hun krachten gebundeld in een gezamenlijke passie, onroerend goed. Hun ontdekkingsreis naar de mooiste plekjes op aarde leidde naar Noord-Cyprus. Daar kwam een langgekoesterde droom tot leven.

Corina is juriste en econome, maar haar verlangen naar creativiteit bracht haar op het pad van interieurdesign in diverse Europese landen. Tevens kon zij hierin haar liefde voor reizen en verschillende culturen kwijt. Totdat zij op zoek was naar een beter evenwicht tussen de hectiek van het zakenleven en de beste plek om op adem te komen.

Dochter Deniz werd van jongs af aan ondergedompeld in de wereld van design, vorm en kleur. Als telg uit een zakenfamilie werd zij dagelijks gevoed met wijsheid en ervaringen over de kunst van ondernemerschap. De omringende natuur voedde tevens haar verlangen naar rustgevende sereniteit, waardoor een balans van drukte en rust kon ontstaan.

In haar beroep als fysiotherapeute benadert zij de mens vanuit een holistische visie. Haar roeping gaat echter verder dan dit. Haar visie op de mens wil zij ook toepassen in de bemiddeling bij het vinden van een perfect stukje vastgoed op het betoverende Noord-Cyprus. Een combinatie van passie voor mensen, onroerend goed en optimale gezondheid.

Vriendin Nadine groeide op in een bourgondische levensstijl. Haar fascinatie voor het menselijk lichaam leidde naar haar beroep als fysiotherapeut, tegen een achtergrond van de waarde van welzijn en een gezonde levensstijl.

Noord-Cyprus

Gezond en bourgondisch kunnen goed samengaan, zeker in een gebied als Noord-Cyprus. Dit blue zone eiland biedt alles voor een optimale balans tussen gezondheid en levensvreugde, tussen lichaam en ziel. Samen met Corina en Deniz wil zij anderen begeleiden op hun zoektocht naar een eigen plekje op dit magische stukje aarde.

Over de website

De website is oorspronkelijk in het Engels gecreëerd en vervolgens vertaald naar het Nederlands en Duits.

Storytelling is een essentieel onderdeel van de website, waarmee we investeerders een tastbare ervaring willen bieden van hoe het voelt om hun droomhuis op Noord-Cyprus te bezitten. Dit gaat verder dan louter informatie verstrekken; het draait om het delen van verhalen die resoneren met de behoeften, uitdagingen en ervaringen van de doelgroep. Hierdoor kunnen bezoekers zich beter identificeren met de boodschap van de website, wat de betrokkenheid versterkt.

Bovendien heb ik de website geoptimaliseerd en geïntegreerd met Google Analytics en Google Search Console. Deze koppelingen stelt je in staat om de statistieken nauwlettend bij te houden en waardevolle inzichten te verkrijgen in het gedrag en de interacties van de bezoekers.

Met de speciaal ontworpen blog lay-out kunnen Corina, Deniz en Nadine hun verhalen voortzetten. Het blogplatform biedt een gestructureerde en aantrekkelijke presentatie, waardoor het delen van ervaringen en verhalen naadloos kan plaatsvinden.

Verder heb ik een portfolio samengesteld met een basis van 6 projecten, waarbij Corina, Deniz en Nadine de mogelijkheid hebben om gemakkelijk meer projecten toe te voegen. Het portfolio dient als een visuele showcase van de gerealiseerde projecten en biedt een overzichtelijke presentatie van het vakmanschap en de expertise die beschikbaar is.

Kortom, de website is doordrenkt met storytelling, geoptimaliseerd voor maximale prestaties en biedt uitgebreide mogelijkheden voor het delen van verhalen, het presenteren van projecten en het nauwlettend volgen van bezoekersstatistieken.

WordPress thema

Impreza (WP Bakery Page builder) + WPML vertaal plugin

Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan