Simons writing

Copywriting | to tell stories

Portfolio Simons writing
Wanneer

Januari 2023

Over Simons writing

Met goede schoolresultaten ging Mieke naar het Gymnasium, maar uiteindelijk vertrok zij met een Havodiploma op zak naar Schoevers. Taal was en bleef, zeg maar, echt haar ding.

Toch ontbrak er iets, noem het diepgang. Een studie Psychologie op latere leeftijd heeft geleid tot een bachelor, maar het allermooiste vond Mieke Simons de combinatie van taal en psychologie, wat leidde tot het schrijven van heel veel. Inmiddels is haar derde boek gepubliceerd en tijdens haar jaarlijkse solo reizen naar Nepal trakteert Mieke vele lezers op aantrekkelijke blogs.
Hoog tijd voor een eigen website.

De wens van Mieke Simons

Schrijven is een eeuwenoud ambacht, een prachtige manier om woorden te vereeuwigen. Heerlijk, met een kroontjespen in verse inkt gedoopt, handgeschept papier en een ex-Librisstempel werd bij kaarslicht letter voor letter een tekst gecreëerd.

Een tekst die niet zomaar gewist kon worden, maar doorgehaald. De sfeer in simonswriting straalt die ambachtelijkheid nog ten volle uit. Hoe anders is het schrijverschap in deze tijd, waarin je met je laptop overal kunt neerstrijken, woorden tikken op je toetsenbord en met hetzelfde gemak ongedaan maken.
Gemak, maar ook vluchtigheid. Alles moet snel. Bij simonswriting is nog tijd én aandacht voor kwaliteit, kwaliTijd. Dat is ook wat Mieke wilt uitstralen met haar website.

WordPress thema

Impreza (WPBakery Page Builder)

Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.