Aligned Living Energy

EMPOWERING YOU to live aligned.

Aligned living

Aligned Living Energy

Portfolio: website Aligned Living Energy
Over Aligned Living Energy

Thomas kwam al op heel jonge leeftijd in aanraking met wat vele mensen het hiernamaals noemen. Hij zag de aura’s van mensen en kon contact maken met overleden dierbare en spirituele gidsen.

Als kind zei hij dingen die hij niet kon weten. Toen hij uitlegde dat het kwam van mensen die overleden waren en andere spirituele wezens die hem dit vertelden, merkte hij dat het botste met de geloofsovertuigingen die zijn familie had.

Hij onderdrukte deze spirituele gaven tot hij met zijn 25e jaar in een burn-out terecht kwam en met mindfulness, meditatie en Reiki weer verbinding maakte met hemzelf, zodat hij bij zijn essentie kwam.

De missie van Aligned Living is om mensen te helpen hun ware zelf te omarmen, hun zielsmissie te ontdekken en op authentieke wijze te leven. Door middel van coaching, training en resources die gericht zijn op persoonlijke groei, spirituele ontwikkeling en zakelijk succes. Een positieve impact hebben op het leven van anderen en bij te dragen aan een wereld waarin iedereen zijn zielsmissie kan leven.

WordPress thema

Impreza (WP Bakery Page builder)

Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan