Over mij: Door Sandra | Webdesign & Human Design

Over mij | mijn onlinereis

Mijn onlinereis: webdesign & human design

Ik ben Sandra Dieteren, geboren in de winter van 1967 en opgegroeid in Zuid-Limburg met zorgzame ouders en mijn drie jaar jongere zus. Vanaf dat ik me kan herinneren hield ik van reizen, vooral naar het buitenland. Mijn ouders namen mij en mijn zusje elk jaar mee naar Spanje. Ik droomde van een internationale toekomst, het liefst als stewardess.

Als ik kon reizen dan was ik gelukkig en dat is nooit veranderd. Ik ‘lijd’ als het ware aan ‘wegwee’, zodra ik de grens met Nederland over ben begint mijn bloed te stromen. Stewardess ben ik niet geworden, maar wel trouwde ik met Sylvester, de man die mij al snel mee de grens over nam voor zijn werk, naar Noord-Duitsland. Nog geen groot avontuur, vol spanning en vrijheid, maar wel een startpunt voor vertrek uit Nederland en latere reisavonturen.

Over mij locatie onafhankelijke webdesigner
locatie onafhankelijke webdesigner
websites voor ondernemers

Avontuurlijk: ontdekken van nieuwe plekken

Toen mijn neef over zijn aanstaande wereldreis vertelde begon het pas echt te kriebelen. Dat wilden wij ook wel, backpacken in andere continenten. Lang hebben we niet hoeven nadenken, informatie ingewonnen, een Lonely Planet gekocht en even later twee retourtjes Thailand. En toen waren we verslaafd.

Samen een prachtige website creëren

Vanaf 2014 woonde ik gedurende drie jaar op Bonaire en startte met het maken van mijn eigen website Reis mee met Sandra. Mijn doel was om de vrijheid te ervaren om te wonen en te reizen waar en wanneer ik dat wilde. Tijdens deze periode ontstond de wens om anderen te ondersteunen bij het creëren van een website die volledig aansluit bij hun persoonlijkheid. Op die manier kunnen ondernemers doen wat ze echt graag willen en hun dromen verwezenlijken.

Na verdere verdieping in webdesign & Human Design neem ik nu mijn klanten mee op een online reisavontuur naar een kleurrijke en authentieke website, die helemaal bij hen past.

Dit creatieve proces doet mijn bloed sneller stromen. Samen een prachtige website creëren, helpen je te onderscheiden van concurrenten door het benoemen van je sterke punten om zo je onderneming optimaal onder de aandacht te brengen.

Vanaf elke plek ter wereld kan ik met mijn klanten in contact staan en steeds nieuwe inspiratie opdoen voor een optimale website.

Een website die aansluit bij jouw Human Design blauwdruk

Elke website creëer ik door gebruik te maken van Human Design. Deze combinatie van oosterse en westerse wijsheden vormt de basis voor jouw unieke blauwdruk. Op mijn Human Design Pagina vind je meer specifieke informatie.

Door een website te maken die jouw persoonlijkheid en unieke verhaal weerspiegelt, leg je de basis voor het opbouwen van een sterk merk.

Hiermee trek je jouw ideale klant aan en vergroot je de kans om jouw dromen te verwezenlijken.

Over mij & Human Design

Even iets over mijn eigen Human Design. Naarmate ik meer in mijn profiel duik en hiermee experimenteer merk ik dat ik mezelf beter leer kennen. Ik haal er belangrijke lessen uit over wat echt bij me past en vertrouw steeds meer op mijn intuïtie. Kortom, eindelijk mag ik zijn wie ik van nature ben en daarnaar handelen, waardoor positieve energie de overhand krijgt.

Van de 5 Human Design energietypes behoor ik tot de Generators. In het kort betekent dit dat ik mijn energie vooral inzet

  • Om expert te worden op het domein dat mij Joy brengt
  • Om Joy te verspreiden

Mijn Superpowers

  • Mijn energie geeft anderen energie
  • Mijn creatieve slagkracht
  • Ik ben een warme verbinder

Mijn autoriteit

  • Ik moet luisteren naar mijn onderbuikgevoel

Mijn strategie

  • Ik moet wachten op mijn sacrale (onderbuik)reactie voordat ik actie onderneem
Bodychart DoorSandra
Over mij mijn onlinereis