WEBDESIGN & HUMAN DESIGN

Human Design Chart

Jij bent uniek. Misschien heb je dat gevoel al heel lang, maar kun je er de vinger niet goed op krijgen. Vanaf onze geboorte worden we – meestal met de beste bedoelingen – gevoed met hoe we zouden moeten zijn en leven. Je handelt veel vanuit gewoonte, plichtsbesef of omdat je anderen als voorbeeld neemt. En zo raak je steeds verder verwijderd van wie je van nature bent.

Human Design is een samensmelting van oosterse en westerse wijsheden. Astrologie, kwantumfysica, de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala en het Vedische Chakrasysteem hebben elkaar gevonden in Human Design. Een prachtig systeem van zelfontdekking waarmee je kunt experimenteren en grote bewustzijnsveranderingen kunt maken. Het geeft jouw unieke blauwdruk weer. Wie ben jij écht,  waar liggen jouw talenten en valkuilen?

Wat Human Design voor jou kan betekenen

Human Design vertelt jou

 • Hoe je energetisch beïnvloed wordt door je omgeving
 • Hoe jij je omgeving beïnvloedt
 • Hoe jij emoties ervaart
 • Hoe jij het beste keuzes kunt maken
 • Jouw unieke talenten, kwaliteiten en valkuilen
 • Jouw unieke manier om door het leven te navigeren
Human Design BodyChart

Zowel in je persoonlijke leven als beroepsmatig is Human Design een waardevol hulpmiddel om beter met je energie om te gaan, betere keuzes te maken en besluiten te nemen.

Je leert luisteren naar je intuïtie en de signalen die je lichaam afgeeft. Door deze serieus te nemen verdwijnen blokkades stap voor stap en stroomt energie heel organisch in de juiste richting.

Het gaat niet om jezelf veranderen.

Het geeft je gewoon de tools om terug te reizen naar een dieper begrip van je gaven, je wijsheid, je drive en je kwetsbaarheden, die je kunnen bevrijden van oude, zelfvernietigende denkpatronen en het oordeel van anderen.

Het geeft je een nieuw perspectief, zodat je de schoonheid en grootsheid kunt zien van wie je werkelijk bent.

Karen Curry, Understanding Human Design

Op ontdekkingsreis met Human Design

Met Human Design ga je ontdekken

 • Je energietype

  Hoe werkt jouw energie

  • Manifestor

   Jij bent een krachtige initiatiefnemer, onafhankelijk en gemaakt om een impact te hebben op anderen op de wereld. Je hebt de natuurlijke kracht om nieuwe dingen te starten en verandering te brengen. Als een niet-energie type krijg je de energie die nodig is om te initiëren en te creëren door innerlijke behoeften, maar deze energie is kortstondig, waardoor rust nodig is om op te laden na elke inspanning. In de blog ‘website gebaseerd op human design type manifestor‘ lees je hoe je Human Design integreert in je website.

  • Generator

   Jij beschikt over een overvloedige bron van levensenergie, waardoor je taken met passie en enthousiasme kan uitvoeren. Wanneer jij doet waar je blij van wordt, leef je in je kracht en kan je het lang volhouden en dat leidt tot de expert op één of meerdere gebieden. In de blog ‘website laten maken gebaseerd op jouw human design, generator lees je hoe je Human Design in je website integreert.

  • Manifesting Generator

   Je bent hier om anderen te inspireren door te laten zien dat succes en geluk haalbaar zijn door diverse interesses te omarmen en meerdere dingen tegelijkertijd aan te pakken, kortom, door grenzeloos te zijn. Je staat bekend voor je snelle besluitvorming en actiegerichtheid. Je vertrouwt op je intuïtie en handelt naar wat goed aanvoelt. In de blog ‘website laten maken gebaseerd op jouw human design, manifesting generator lees je hoe je Human Design in je website integreert.

  • Projector

   Je bent hier om andere te gidsen, leiden en sturen. Dat is jouw unieke rol als projector. Je ziet het grotere geheel. De (manifesting) generators zijn energytypes, maar projectors zijn dat niet. Dit maakt projectors anders dan zo’n 75% van de samenleving. Omdat je geen consistente toegang tot energie hebt, ben je niet gemaakt om net zo hard en veel te werken als anderen.

  • Reflector

   Als reflector neem je de energieën van alles en iedereen op, versterkt dit en reflecteert dit terug. Omdat je geen gedefinieerde centers hebt, mis je een gevoel van houvast waar je op terug kan vallen en die je beschermt tegen conditionering van buitenaf. Door al deze open centers, ben jij als reflector ook het meest gevoelig van alle types. De samenleving heeft jou en je oneindige wijsheid echt nodig! Jij kan ons namelijk laten zien hoe we het nou écht doen als samenleving.

 • Je strategie

  wat is jouw beste manier om in actie komen voor een leven in een betere flow?

 • Je autoriteit

  wat is jouw beste manier om beslissingen te nemen?

 • Je gedefinieerde (gekleurde) centra

  welke energie breng jij, welke kracht?

 • Je ongedefinieerde- of open (witte) centra

  welke energie ontvang jij en waartoe heb jij geen consistente toegang?

 • Je IN en UIT JE KRACHT thema’s

Ontdek vooral hoe jij je levenskwaliteit kunt verbeteren door te handelen op de manier die past bij jouw authentieke zelf. Ontdek de bewuste én onbewuste aspecten van jezelf.

Wat is jouw Human Design

Wil jij je unieke blauwdruk leren kennen? Aan de hand van je geboortedatum, geboortetijdstip en geboorteplaats bereken ik jouw persoonlijke design. Je zogenaamde Human Design Chart.

Dit kan zowel afzonderlijk als in combinatie met webdesign, Human- Web Design.

Vervolgens geef ik in een persoonlijke reading verdere uitleg over jouw unieke Human Design Chart.

Wil jij een nieuwe huisstijl op basis van je Human Design? Na de Human Design Reading maak ik graag een moodboard voor jou.

Ja, ik wil graag mijn unieke blauwdruk leren kennen

Human Design gesprek 90 minuten nu tijdelijk voor € 88,– inclusief BTW ipv € 122,00.

HUMAN DESIGN BLOGS