Website laten maken gebaseerd op Human Design, manifesting generator

Een website laten maken gebaseerd op Human Design: Manifesting Generator

Overweeg jij om een website te laten maken die gebaseerd is op jouw Human Design blauwdruk? In deze serie bespreek ik elk van de 5 Human Design blauwdrukken in afzonderlijke artikelen. In deze blog komt het type Manifesting Generator aan bod. Als je door mij jouw website laat ontwerpen, ontvang je tevens een persoonlijke Human Design reading. Met deze gegevens creëer ik een website die jouw unieke persoonlijkheid weerspiegelt. Mijn overtuiging is dat authenticiteit belangrijk is om jouw ideale klanten aan te trekken.

Na de reading stuur ik je de samenvatting in PDF-formaat. Met de beschrijving van jouw unieke persoonlijkheid en energie kun je teksten op je website geheel in jouw eigen schrijfstijl formuleren. Naast tekst gaan we inzoomen op kleuren, afbeeldingen en andere visuele elementen die jouw identiteit en waarden treffend weergeven.

 

Hoe?

In deze blog leg ik uit hoe jij – type Manifesting Generator – Human Design kunt integreren in je website.

 


Human Design Energietype


 

Human Design kent vier energietypes met een verdieping:

– Manifestors
– Generators
–  Manifesting Generators
– Projectors
– Reflector

Zelf heb ik energietype Generator en schreef eerder de blog ‘een website laten maken voor de Generator.

 


De kenmerken van Human Design type Manifesting Generator


 

Om inzicht te krijgen hoe je website met type Manifesting Generator eruitziet leg ik eerst uit wat dit inhoudt.

De Manifesting Generator, samen met de Generator, behoort tot de energietypes met een gedefinieerd sacraal centrum, het centrum voor levens- en werkenergie. Dit centrum biedt toegang tot een constante bron van energie, die vrijkomt wanneer je dingen doet waar je blij van wordt.

Daar waar de Generator geboren is om expert te zijn in 1 ding is de Manifesting Generator veelzijdig en heeft hij plezier in het najagen van meerdere interesses tegelijkertijd. Het is volkomen acceptabel om al deze passies te volgen, zelfs als de omgeving benadrukt dat je slechts één pad moet kiezen.

Bovendien volgt de Manifesting Generator geen lineair traject. De route gaat niet van A naar B naar C, maar eerder van A naar C naar B. Dit afwijkende pad is normaal voor jou; je bent niet gemaakt om een rechtlijnige route te volgen. Juist hierin ligt je kracht: anderen laten zien dat het prima is om het anders te doen, om overal en nergens te zijn, en om diverse interesses te omarmen.

Daarnaast beschikt de Manifesting Generator over de energie om snel te handelen, mede dankzij een motorcentrum dat verbonden is met de keel. In tegenstelling tot de Generator die je meer kunt vergelijken met een Diesel.

 


Strategie van de Manifesting Generator


Als Manifesting Generator ben je niet gemaakt om te initiëren, maar om te wachten op je sacrale reactie en te informeren voor je actie onderneemt.

In dit proces is het onderbuikgevoel van belang, aangezien het sacrale centrum zich daar bevindt en aangaat wanneer je iets doet wat je leuk vindt. Als dit niet het geval is, duidt dit erop dat de energie niet aanwezig is om eraan te beginnen.

Manifesting Generators ervaren vaak de druk om te initiëren en achter doelen aan te gaan. Echter, de ware kracht ligt juist in het vermogen om te wachten op wat het leven voor jou in petto heeft.

 


 Als Manifesting Generator ondernemen


Ook als ondernemer draait het om een strategie van geduldig wachten en informeren voor je actie onderneemt. Het sturen van directe berichten naar mensen die jij nog niet kent, is niet de meest geschikte aanpak.

Klanten worden aangetrokken door jouw volledige toewijding aan al je passies. Door deze passies met enthousiasme en positieve energie te delen, creëer je aantrekkingskracht. Jij bent gemaakt om meerdere taken tegelijkertijd aan te pakken, en een zeer specifieke niche is niet de meest goede aanpak voor jou.

Voor jou is het van belang om marketingtechnieken te kiezen die je in staat stelt om te reageren. Polls in Instagram Stories of deelname aan Facebook-groepen zijn bijvoorbeeld manieren om op te reageren.

Het is belangrijk dat je iets doet waar je enthousiast over bent. Als je deelt terwijl je eigenlijk niet wilt, maar voelt dat je het moet doen, zullen je volgers dit oppikken. Bovendien werkt het kopiëren van iemand anders niet, tenzij het voor jou een volmondig ‘ja’ is.

 


9 tips om je website af te stemmen op het Human Design type Manifesting Generator


Zoals eerder gezegd ben je hier op aarde om te laten zien dat mensen grenzeloos zijn. Je hebt zoveel interesses en waarom zou je kiezen. Aan meerdere projecten tegelijk werken is voor jou appeltje eitje. Zet je creativiteit en enthousiasme dan ook in op je website. Maak gebruik van een divers aanbod, zorg voor visuele impact, flexibele aanpak en snelle stappen.

HOE?

  1. Diverse content:

 Laat op je website zien dat je veelzijdig bent door verschillende aspecten van jezelf en je werk te belichten. Dit kan door middel van blogposts, portfolio-items, video’s, en andere content die je creativiteit en enthousiasme weerspiegelen. Maak in je blogposts gebruik van storytelling en in je beelden interactieve elementen, infographics of zelfs video’s die je persoonlijkheid en passies weergeven.

 

  1. Snelle, duidelijke stappen en gemakkelijk contact:

Zorg voor een heldere en intuïtieve navigatiestructuur op je website. De Manifesting Generator is efficiënt. Bezoekers moeten snel en gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.
Ook moeten websitebezoekers gemakkelijk contact met je kunnen opnemen en snel een reactie krijgen. Bied bijvoorbeeld op je website een e-mailcontact aan of een chat- of Whatsapp functie.

  1. Flexibele aanpak communiceren:

 Laat op je website zien dat je openstaat voor nieuwe kansen en samenwerkingen. Vermeld bijvoorbeeld dat je flexibel bent in je aanpak en bereid bent om aanpassingen te maken op basis van de behoeften van je klanten.

 

4.  Divers aanbod


Door je diverse passies bied je een divers aanbod, wat helemaal prima is. Het is echter belangrijk om een rode draad te behouden, zodat mensen niet verward raken.
Op je homepage is het raadzaam om niet meer dan drie soorten van aanbod te tonen (behalve als je een webwinkel beheert). Zorg ervoor dat elk aanbod een specifieke pagina heeft waarop het nader wordt toegelicht.

 

  1. Interactieve elementen:

 Implementeer interactieve elementen zoals polls, enquêtes of quizzen. Dit stelt bezoekers in staat om actief deel te nemen en jouw veelzijdigheid beter te begrijpen.

 

  1. Authentieke persoonlijke verhalen:

 Deel persoonlijke verhalen die je reis als Manifesting Generator benadrukken. Dit kan je uitdagingen, successen en unieke ervaringen omvatten. Door authentieke verhalen te delen bouw je een band op met je bezoeker.

 

  1. Call-to-Action:

 Implementeer duidelijke oproepen tot actie (CTA’s) die aansluiten op jouw energie. Creëer een gevoel om bezoekers uit te nodigen (Projectors) tot actie en waar Generators en Manifesting Generators op kunnen reageren. Bijvoorbeeld: Plan een gesprek in, Bestel hier, Ontdek hier meer.

 

  1. Sociale media integratie:

 Koppel je sociale mediaprofielen aan je website. Manifesting Generators gedijen vaak goed op verschillende platformen. Het delen van je activiteiten op sociale media kan een dynamische indruk geven.

  

  1. Feedback en Testimonials:

 Vraag klanten om feedback en deel positieve testimonials op je website. Dit versterkt het vertrouwen van potentiële klanten en laat zien hoe je veelzijdige aanpak waarde toevoegt.

 

 


Welke kleuren gebruik je op je website als Manifesting Generator


In jouw unieke blauwdruk zijn er meer aspecten om te verkennen. Door middel van jouw Human Design blauwdruk identificeer ik de kleuren die resoneren met jouw energiecentra (gebaseerd op chakra-systeem). Hoewel Human Design zelf geen specifieke kleuren hanteert, maak ik gebruik van de kleuren uit het chakra-systeem, dat de basis vormt voor de centra in Human Design. Ook kijk naar gedefinieerde kanalen en poorten. Deze gekozen kleuren zijn niet alleen afgestemd op jou, maar zullen ook jouw website omtoveren. Hierdoor ben je verzekerd van een website jouw kracht benadrukt.

In mijn blog ‘De kracht van kleuren voor je website: hoe kies je de juiste kleuren voor je website’ vind je meer informatie over de kleuren.

 Een Manifesting Generator herkennen we aan:

– Een gedefinieerd sacraal centrum
– Een gedefinieerd keel centrum dat direct of indirect via gedefinieerde kanalen is verbonden met één of meer van vier motor centra; het sacrale centrum, het emotie centrum, het hart centrum en/of het wortel centrum.

Als Manifesting Generator met een gedefinieerd sacraal en keel centrum gebruik ik graag de kleuren oranje en blauw. Dit in combinatie met het verbonden motor centrum of een ander gedefinieerd centrum.

Wil jij een Human Design reading in combinatie met een moodboard voor jouw huisstijl? Maak nu een afspraak.

Website laten maken gebaseerd op Human Design, manifesting generator

 

 


Zo benadruk jij als Manifesting Generator jouw kernwaarden in jouw bedrijf


Een human design reading is ook een perfecte manier om jouw kernwaarden te achterhalen. Hiervoor kijk ik naar de gedefinieerde kanalen. Deze kun je zien als stromen van levensenergie, jouw kernkwaliteiten.

Jouw kernwaarden zijn een weerspiegeling van jouw identiteit. Wanneer je ze helder voor ogen hebt, ben je authentiek en laat je je niet sturen door de verwachtingen van anderen. Het bewust zijn van jouw kernwaarden versterkt niet alleen je zelfvertrouwen, maar vergroot ook jouw eigenwaarde en zelfrespect.

Wanneer je vertrouwd bent met je kernwaarden, kun je deze inzetten in je communicatie, zowel op je website als op sociale media. Hierdoor toon je je authentieke zelf en trek je jouw ideale klant aan. Je kunt deze kernwaarden niet alleen in je slogan verwerken, maar ook je aanbod en doelgroep erop afstemmen. Een creatieve manier om met je kernwaarden om te gaan, is door er boeiende content over te creëren. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van persoonlijke verhalen die verbonden zijn met elke kernwaarde. Welke ervaringen passen bij jouw kernwaarden en vormen een uniek aspect van jouw verhaal?

 

Om jouw specifieke kernwaarden te onthullen, is het noodzakelijk om dieper in jouw design te duiken. Het is belangrijk te benadrukken dat niet elke Manifesting Generator dezelfde kernwaarden heeft.

 

Wil je dat ik meekijk naar jouw kernwaarden? Maak een afspraak.

 

 

Wil jij meer weten over het maken van een website die aansluit op jouw Human Design? Neem dan contact op of plan een afspraak in mijn agenda.

Dit artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan