website laten maken human design, generator

Een website laten maken gebaseerd op Human Design: Generator

In deze serie bespreek ik in 5 artikelen elk van de Human Design energytype. Vandaag bespreek ik het energie type Generator. Op het moment dat je door mij je website laat maken gebaseerd op jouw Human Design blauwdruk (Bodygraph) krijg je van mij een Human Design reading. De gegevens van jouw blauwdruk gebruik ik om voor jou een website te maken die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Ik ben van mening dat authenticiteit belangrijk is om een unieke branding te creëren, vertrouwen op te bouwen, je ideale klant aan te trekken, je te onderscheiden van concurrenten en emotionele connectie tot stand te brengen. Het geeft je bedrijf een herkenbaar en betrouwbaar karakter, wat belangrijk is voor het succes van je online aanwezigheid.

In deze blog leg ik uit hoe jij, Generator – Human Design integreert in je website.

 

Hoe het begon met Human Design

Mijn fascinatie voor Human Design begon toen ik eind 2022 een persoonlijk handboek bij Kies Vanuit je Kracht bestelde. Sindsdien ben ik er volledig door geboeid en heb ik alles wat ik kon vinden verslonden. Ik investeerde in een betaalde Human Design App en later in een Toolkit compleet en analyseerde eerst de blauwdrukken van familie en vrienden aan de hand van geboortedag, -plaats en -tijdstip. Wat Human Design is leg ik uit op mijn Human Design pagina.

Human Design Energietype

Jouw energietype laat zien hoe jouw aura werkt en hoe je jouw energie uitwisselt. Ieder energytype heeft een ander aura en dus een bijzondere manier om je energie te gebruiken. Wanneer je in alignment bent, stroomt het leven meer en ondervind je minder weerstand. De activiteiten lijken als vanzelf te verlopen, bijna moeiteloos. Als je niet in alignment leeft, vergt alles meer tijd, inspanning en energie, en brengt het je minder op.

Je strategie wordt bepaald door je energietype en geeft aan hoe je het beste je levenspad kunt bewandelen. Door trouw te zijn aan je strategie, beweeg je in harmonie met je type. Het volgen van jouw specifieke strategie trekt de benodigde elementen aan om vooruit te komen. Elk type hanteert een unieke strategie.

Human Design kent vier auratypes met een verdieping:

– Manifestors
– Generators
– Manifestor Generators
– Projectors
– Reflector

 

De kenmerken van Human Design type Generator

Om inzicht te krijgen hoe je website met auratype generator eruitziet leg ik eerst uit wat dit inhoudt. Zelf heb ik dit auratype.

De Generator straalt een open, gastvrij en stralend energieveld uit, op voorwaarde dat je in overeenstemming leeft met je blauwdruk. De aura van een Generator fungeert als een soort magneet. Op energetisch niveau trek je situaties en ervaringen aan die gunstig zijn voor jou. Het zijn elementen die je vooruithelpen op je pad om je levensdoel te vervullen. Zolang je je richt op iets wat je leuk vindt kan je het lang volhouden en dat leidt tot de expert op één of meerdere gebieden.

Al eerder gaf ik aan dat ieder energytype een eigen strategie heeft. Dus de manier waarop je actie onderneemt, in lijn met jouw energetische blauwdruk.
Als Generator ben je niet ontworpen om te initiëren/starten, maar om geduldig te wachten en te reageren op alles wat op je afkomt. Generators bezitten namelijk een magnetisch aura dat het leven naar zich toetrekt, waardoor allerlei situaties ontstaan waarop gereageerd kan worden.

 

Strategie van de generator

Human Design laat je zien hoe jij het beste besluiten kunt nemen in je leven. Het onderbuikgevoel speelt bij de Generator een belangrijke rol, aangezien het sacrale centrum zich daar bevindt. Dit centrum wordt geactiveerd wanneer je energie voelt voor een bepaalde taak. Als dit niet het geval is, geeft dat aan dat er niet genoeg energie is om eraan te beginnen.

Jouw strategie is ‘wacht op je sacrale reactie voor je actie onderneemt’.

Deze blog is bijv. ontstaan omdat ik een vraag kreeg om te beschrijven wat human design doet op je website. Dus hoe ziet die website per energytype eruit. Ik voelde direct een ja in mijn onderbuik en ben er mee aan de slag gegaan. Krijg je zelf een te gekke ingeving? Schrijf het dan eerst op een post-it en kijk er eens naar. Reageert je onderbuik hierop?

 

Als generator ondernemen

Ook als ondernemer draait het om een strategie van geduldig wachten en reageren. Je hoeft niet per se een doorzetter te zijn als het gaat om het aantrekken van klanten. Het sturen van directe messages naar mensen die nog niet bekend zijn met jou, is niet de beste aanpak.
Je trekt klanten aan door jouw passie volledig te omarmen. Deel dit met enthousiasme en positieve energie. Voor Generators is het van belang om marketingtechnieken te kiezen waarmee je kunt reageren. Bijvoorbeeld, het gebruik van polls in Instagram Story’s of het beheren van je eigen Facebook-groep zijn mooie manieren om in te spelen op de behoeften.

Het is uiterst belangrijk dat je iets doet waar je oprecht enthousiast over bent. Als je deelt zonder de oprechte wens, maar eerder omdat je denkt dat het moet, zullen je volgers dat aanvoelen. Het kopiëren van de bedrijfsstrategie van iemand anders werkt evenmin, tenzij het voor jou een volmondig “ja” is.

 


6 tips om je website af te stemmen op het Human Design type Generator


Nu ik uitgelegd heb welke energytypes er zijn en welke strategie de generator heeft ga ik het hebben over wat jouw energie en strategie betekent voor je website.

 

1. Expert op één of meerdere gebieden

Zoals eerder genoemd ben je hier op aarde om expert te zijn op één of meerdere gebieden. Om de expertrol op je website goed te laten zien, kun je verschillende strategieën toepassen die de kennis, betrouwbaarheid en autoriteit van jou benadrukken.

2. Blogsectie of kennisbank

Maak een blogsectie, podcast en of video’s waar je jouw kennis (expertrol) deelt door regelmatig artikelen, handleidingen, casestudy’s en andere waardevolle info te delen die relevant is voor je vakgebied. Wees authentiek en deel je persoonlijkheid in foto’s en andere visuele elementen. Schrijf zelf je teksten, maar heb je hier echt geen zin in (luister naar je sacraal) zoek dan een tekstschrijver die bij jou past.

3. Reactiemogelijkheden

Voeg reactiemogelijkheden toe aan blogposts, artikelen of andere inhoud op de website. Dit stelt je in staat om met anderen in gesprek te gaan. Jouw strategie is immers reageren. Ook een e-mailadres, telefoonnummer of chatfunctie is erg handig.

4. Persoonlijke enquêtes en quizzen

Ontwerp interactieve enquêtes of quizzen om in te vullen. Dit is niet alleen een leuke activiteit, maar ook een manier om de voorkeur van je bezoekers beter te begrijpen. Geef het gevoel dat hun mening belangrijk is.

5. Duidelijke doelgerichtheid

Zorg voor een intuïtieve en gestructureerde navigatie op de website. Maak gebruik van duidelijke menu’s, sectiebenamingen (home, aanbod, over mij, contact, portfolio, blog) en call-to-action (CTA’s) knoppen. Plaats prominente CTA’s op strategische punten op de website. Deze knoppen begeleiden je naar specifieke acties, zoals inschrijven e-maillijst, het bekijken van je invullen contactformulier of het maken van een afspraak.

6. Portfolio

Vraag je tevreden klanten om testimonials te delen over hun ervaring met jou. Positieve feedback van jouw klanten versterkt het beeld van jou als een betrouwbare expert.


Welke kleuren gebruik je op je website als Generator?

Maar er is meer om naar te kijken in jouw blauwdruk. Met behulp van jouw Human Design blauwdruk selecteer ik de kleuren uit jouw energiecentra (gebaseerd op chakra-systeem). Deze gekozen kleuren zijn niet alleen afgestemd op jou, maar zullen ook jouw website omtoveren. Hierdoor ben je verzekerd van een website die niet alleen jouw kracht benadrukt, maar je ook werkelijk laat schitteren.

 

In mijn blog De kracht van kleuren voor je website: hoe kies je de juiste kleuren voor je website vind je meer informatie over de kleuren.

Als Generator met een sacraal energiecentrum gebruik ik graag de kleur oranje. Zodra jouw emotionele centrum is ingekleurd, dan gebruik ik de kleur geel. Natuurlijk in combinatie met andere kleuren in jouw design. Dit creëert een beeld dat echt is en precies jouw energie laat zien.

Wil jij een Human Design reading in combinatie met een moodboard voor jouw huisstijl? Maak nu een afspraak.

Website laten maken gebaseerd op Human Design, generator

 


Zo benadruk jij als generator jouw kernwaarden in jouw bedrijf


Een human design reading is ook een perfecte manier om jouw kernwaarden te achterhalen. Jouw kernwaarden zijn een weerspiegeling van jouw identiteit. Wanneer je ze helder voor ogen hebt, ben je authentiek en laat je je niet sturen door de verwachtingen van anderen. Het bewust zijn van jouw kernwaarden versterkt niet alleen je zelfvertrouwen, maar vergroot ook jouw eigenwaarde en zelfrespect.

Wanneer je vertrouwd bent met je kernwaarden, kun je deze inzetten in je communicatie, zowel op je website als op sociale media. Hierdoor toon je je authentieke zelf en trek je jouw ideale klant aan. Je kunt deze kernwaarden niet alleen in je slogan verwerken, maar ook je aanbod en doelgroep erop afstemmen. Een creatieve manier om met je kernwaarden om te gaan, is door er boeiende content over te creëren. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van persoonlijke verhalen die verbonden zijn met elke kernwaarde. Welke ervaringen passen bij jouw kernwaarden en vormen een uniek aspect van jouw verhaal?

Om te weten wat jouw kernwaarden zijn, is het noodzakelijk om dieper in jouw design te duiken. Het is belangrijk te benadrukken dat niet elke generator dezelfde kernwaarden heeft.

Wil je dat ik meekijk naar jouw kernwaarden? Maak een afspraak.

Een website laten maken die aansluit op jouw human design blauwdruk, voor de Generator

Met deze blog heb ik geprobeerd inzicht te geven hoe ik Human Design in jouw website verwerk. Mocht je nu denken, ik wil ook een website gebaseerd op mijn Human Design blauwdruk, maak dan nu een afspraak.

 

Wil jij meer weten over het maken van een website die aansluit op jouw Human Design? Neem dan contact op of plan een afspraak in mijn agenda.

Dit artikel delen:

1 reactie. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan